2016-11-02

På väg genom snökaosetHej och god förmiddag!

Sitter nu med ett par barn och Linda i en bil på väg söderut i landet. Skåne och Lindas hus är slutdestinationen idag och det ska bli jättekul att få komma dit. Själva resan kan ju både bli bra och mindre bra med barn inblandade. Filip har åkt så här länge en gång tidigare men för Ebbah del blir det rekordlångt.

Jag har ju kört till Skåne ett antal gånger förr så för egen del vet jag ju vad som väntar. Sverige är långt. Skönt med semester!

Är fortsatt förkyld och har fortsatt planerad vila. Men nu börjar det bli dags att bli frisk igen så jag kan börja tjuvträna lite nästa vecka. Har ni dragit igång er vinterträning än, eller när planerar ni att göra det?

2 kommentarer:

  1. haft lite höstvila..eller tränat på men bara lugnt. I helgen drar den speciella vinterträningen i gång, den på längdskidor. Samtidigt ska jag underhålla cykelbenen och försöka få fram någon bra form till våren. En inte helt enkel kombination.

    Kör försiktigt!

    SvaraRadera
  2. Vinterträningen är igång, för alldeles för fulla muggar - har bränt på ordentligt och då börjar det förstås klia lite i halsen. Att man aldrig kan hålla sig i skinnet. Hoppas resan gick fint!

    SvaraRadera