2018-09-09

Lite svar på kommentarer, hälsostatus och garage sale

Hej och god morgon!

Idag känner jag mig ungefär precis lika frisk/sjuk som igår. Klassiker det där att jag en dag känner mig mycket bättre men sedan så stannar det där.

Hade fått ett par kommentarer på ett inlägg här om dagen som jag tänkte passa på att besvara här.
__________
"Hej Öijer!
Läser Din blogg sen några år tillbaka.
Tänker i bland att Ditt liv är för hektiskt?
Jobb-barn-särbo-resor-träningspass (stress ibland),
Jag kan ha fel, men det är lätt att få infektioner när kroppen inte får VILAN.
Så Din inspiration nu när Du är sjuk kan vara att REFLEKTERA ÖVER LIVSTEMPOT

Väl menat hälsar antti65 i Falun"


Visst lever jag ett hektiskt liv. Det blir ju lätt så när man kombinerar heltidsjobb, barn och träning. Bara två av dom tre sakerna räcker ju till för de flesta. Visst vore det optimalt med mer total vila, men så länge som jag behöver jobba heltid så lär det ju inte ske. Jag är dock väldigt lugn av mig och stressar sällan upp och trivs med mitt liv. Jag brukar kunna bli förkyld två tre gånger per år och visst finns det de som är friskare än mig men jag tycker inte heller att det är någon katastrof. Dessutom är jag extremt noga med att inte träna när jag är sjuk. Vilar hellre en dag för mycket än en dag för lite. Nu så kan jag ändå Linda och jag till exempel turas om att träna och hjälpa varandra i vardagen för att ge den andra mer tid och bättre möjlighet till träning.
Linda och jag reflekterar ofta över livstempot, vi vill ju båda givetvis ha mycket tid till det som är viktigt här i livet.
__________
"Tjena tjena, jag är en ganska nykommen läsare till din blogg i samband med att jag blev mtb biten i våras.
Jag har fått väldigt mycket bra tips och inspiration via din blogg vilket jag är väldigt tacksam för. Inklusive en massa bra rutt och stigtips.

Men jag har en fråga, har du testat dropper post till sadeln på någon cykel?

Mvh Rickard"


Tack för dom fina orden, kul att du gillar bloggen! Jag har testat en dropper post på en gravel bike en gång i tiden. På den typen av cyklar är det väl ändå helt onödigt kan jag tycka och även om den kanske kan fungera för en MTB så är jag ändå inte helt övertygad. Såg norske mästaren fippla med sin på Cykelvasan för att komma ner lite när det gick utför, men det såg ut att vara mer besvär än den gör nytta. Dessutom är det mer vikt och mer som kan krångla. Så nej, jag är inte övertygad över dess förträfflighet.


Igår kom ju Linda hit, vi byggde ihop en hylla i garaget och fick upp en hel del grejer där. Har så mycket smått och gott i cykelväg att sälja. Det är bara det där jobbet med att lägga ut annonser också... Har i alla fall uppdaterat min till salu-sida här och ska försöka lägga ut mer där allt eftersom. Har ni vägarna förbi så hojta till. Hjälmar, skor, kläder och diverse småprylar finns.
XTR-bromsar, växlar och reglage från 2012 finns också. Ge mig ett bud!

Framväxeln finns också, är bara inte med på bilden.

3 kommentarer:

 1. Tack för fin respons Henrik!
  Det var av omtanke jag skrev, inte nån kritik över hur Du lever. Tänkte nog att Du har koll.
  Så stort Lycka till framöver!!
  Och Stort tack för Ditt bloggande, blir inspiration även för en gamling!
  :-) antti65

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tackar, jag förstod det. Just nu varken vill eller kan jag dock plocka bort något. :)

  SvaraRadera
 3. Hah, bra svar om dropperposten. Har nu testat en sån (och en bättre sån dessutom) på min HT (för mest skoj) men aset krånglar ju ändå lite för mycket för att det ska vara 100% skoj så kommer att avveckla den.

  SvaraRadera