Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-10-09

Vad man gör som cykelpar

Hej hej cykelvänner!

Som ni vet så är Linda här. Hon spenderar några dagar i Falun och igår kollade vi ju på cykeltävlingar på regementet. Igår kväll så körde hon ett maxtest på min Monark nere i källaren. Typiskt bra nöje en lördagskväll!

Idag så körde vi distans. Förra gången vi hojade tillsammans så cyklade vi ju en lagom tur till Källslätten. Idag blev det tre timmar distans där jag hade bakat in tre av dom tuffaste backarna vi har här i närheten.
Dagens runda i en höjdkurva.

Linda måste ju verkligen gilla mig nu?! Utöver maxtest igår, tre fantastiska backar i en långrunda idag så krokade vi dessutom ihop våra styren på en grusväg så hon föll rätt illa.... Jorå så att. Glömde jag säga att min Garmin hade en snittemperatur på 2.2 grader och det regnade till och från under passet?

Vad gör ni på era dejter??

Några bilder från rundan:
1. På väg till Norlingberg.
2. Norlingberg.
3. Törnbergs väg.
4. Utsikt från Hackmora.

5 kommentarer:

 1. Tja vi cyklar ;-) vi träffades så och har fortsatt. Rätt trevligt!

  SvaraRadera
 2. Garmins snittemperatur kan du tyvärr inte lita på. Googla lite på typ garmin wrong temperature eller liknande. Har samma problem! Polar dock... Där fungerar det faktiskt.

  / NP
  ps har garmin nu och hade polar innan.

  SvaraRadera
 3. Cyklar och springer faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Cyklar och springer faktiskt.

  SvaraRadera
 5. Funderar lite och kom på att jag och sambon min knappt räknas som cykelpar längre eftersom han inte cyklar så mycket nu som när vi träffades. Men det är ju det som är det fina i kråksången tänker jag, vi har lika kul vad vi än gör, skit samma om det är bowling eller bio eller myskväll hemma. Fast fan, jag saknar att cykla ihop, får försöka lura ut honom snart!!! :D

  SvaraRadera