Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-02

Skedvirännet MTB, 3 år med Linda och stiglöpning



Hej och god kväll!

Inte helt vanligt med kvällsinlägg nu för tiden men om klockan går för snabbt på morgonen så kan det bli såhär. Igår så var jag ju till Trylämnet, ungefär tre mil från Falun, med barnen för att köra Skedvirännet MTB. Barn erbjöds en bana på 4,5 kilometer och ungdomar och vuxna kunde välja mellan 21 och 40 kilometer. Mina barn och jag valde 21 kilometersloppet och ställde upp till start. Fri fart och jag skulle åka med bakom.
Efter en högintensiv start så fick Ebbah och jag liksom starta om. Vi gick från att det inte alls var kul till att det var riktigt roligt. Tyvärr lyckades vi inte hålla undan för regnet som öste ner på slutet. Men vi fick en varsin hamburgare efteråt och Ebbah vann knäckebröd på vinstlotteriet efteråt!

Ett par bilder signerade Lars Andreas Andersson:

Efter en toppendag med ungarna på förmiddagen så spenderades en toppeneftermiddag/kväll på tu man hand med Linda. Hon och jag firade tre års kärlek och äventyr med en middag, långa samtal och en långpromenad. Ser fram emot många nya äventyr med dig!


I morse så var vi ute före frukost och rastade benen. Jag fick ihop åtta kilometers stiglöpning med tung känsla och ömmande fötter. Kanske var det helgens mycket cyklande och den långa promenaden igår kväll som satt i. Ändå nöjd med farten trots känslan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar