Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-15

Dags för Snapphaneturen

Hej och god morgon!

Nu sitter jag i skåneland med frukost i magen och i full cykelmundering. Dags att åka till Hovdala och köra Snapphaneturen alltså. Vi håller på med sista förberedelserna här och ska väl åka om ca: 20 minuter. Det blåser svinmycket ute men det regnar i alla fall inte och temperaturen ligger på lagoma 14 grader.

Har ju aldrig kört Snapphaneturen men vi har kikat lite på YouTube så jag har i alla fall fått mig en uppfattning om hur banan är, kommer nog att bli skoj och jag har sedan Bockstensturen mixtrat med lite lägre däcktryck. Hade 1.19 bar igår när jag körde och det tyckte jag fungerade bra. Så det blir nog något liknande idag. Det ska också vara en del backar, Skåne är ju som vissa av oss vet inte platt överallt. Det blir dock inte så mycket klungkörning som jag kanske är van vid då det är ett väldigt stigrikt långlopp och det brukar vara stora tidsdifferenser mellan dom snabbaste åkarna.

Körde ett väckningspass igår, efter diverse tveksamheter så sprätte jag till lite i Stävie och rullade sedan hemåt med några kortare ryck och spurter. Så nu hoppas jag att benen är vakna och redo idag.

Vi får höras efter loppet om hur det gick, hoppas att vi ses där och ses vi så heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar