Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-28

Bilder och resultat från CX-Pokalen i Falun 2019

Foton: Linda, som har samlat 263 bilder här: https://www.facebook.com/linda.tufvesson.7/media_set?set=a.10157688966757292&type=3

Hej och god kväll!

Har slickat sår, tvättat cykel, tvättat kläder, käkat godis, ätit middag och hällt i mig en liter vatten. Börjar bli redo för morgondagen.

Som ni redan sett på bilderna så blev det ändå lerigt och halt på banan och det sladdades rätt friskt. Hade bestämt mig för att dra nytta av min fina startlottning och gå ut hårt men inte göra några förivrade misstag. I andra kurvan på banan så sladdar jag till, ramlar nästan och får sätta ner foten. Senare på första varvet så lägger jag mig i den tekniska skråcyklingen, där jag skulle köra på säkerhet...  Hann med totalt tre vurpor under tävlingen, men det hör nästan CX till. Mitt största problem var annars att komma i pedalerna, vet inte om alla hade det eller om bara jag förberett mig själv och materialet dåligt. Efter att ha tappat en del i inledningen av tävlingen så lyckades jag stabilisera det hela och hittade någon slags rytm. Skithalt i kurvorna och lite mer gas på rakorna. Skoj att få battla lite med Anton från klubben på slutet och jag sladdade in som 21:a av 40 startande. Helt okej!

Här hittar ni resultat från CX-Pokalen 2019 i Falun.

Eftersom det var så många tighta kurvor med viktiga igångdrag efteråt så var det riktigt drygt att inte komma i pedalerna, men det var väl lika för alla. Det har fortsatt att regna nu i eftermiddag/kväll, så det finns chans för lera även imorgon. Ska dock bli uppehåll då vilket nog är skönt för alla som tittar på.

Riktigt skoj att köra cross igen, har ändå saknat det ett tag men det brukar vara så mycket annat som kommer emellan och mot slutet av säsongen kan det ibland vara drygt att dra igång något mer tävlande. Har faktiskt haft mina tvivel inför att köra denna helg också. Har ju tex inte tränat någon cross alls, men det är ju verkligen hur skoj som helst när man är igång. Roliga tävlingar och gott snack med en massa trevliga cyklister. Imorgon kör vi igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar