Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-08-21

Stiglöpning och 4 min @ 400w!


Hej och god morgon!

Om jag har bestämt mig för något så genomför jag också det. Men igår kanske jag borde ha tänkt om när jag hade planerat för att springa stig och det sedan hann bli mörkt... Nu gick det ändå bra och jag är glad att jag genomförde det trots allt. För känslan under gårdagens fem kilometer löpning var faktiskt riktigt bra. Kanske den bästa känsla jag haft i löpning? Jag ville testa att springa lite mer stig så det blev nog åtminstone 50% på stig och det gick ju hur fint som helst. Lite snubbelfot på ett par ställen men i övrigt bra. Har ju löpsteg som en älg ungefär, så jag tänker att det borde passa ungefär lika bra för stiglöpning som att springa på slätare underlag.



Efteråt så sa min Garmin Forerunner 945 att mitt VO2 max för löpning var 65 och att min återhämtningstid var 43 timmar. Det dröjde dock inte många minuter innan jag satt på Wattbiken och genomförde min första workout i Zwift Academy. Det gick väl också helt okej men jag hade glömt att ta med dricka och benen var lite sega från löpningen. Passet gick ut på att först öva inför att köra 4 minuter all-out och sedan kötta i 4 minuter för att se vad man kunde få ut för snitteffekt. Jag landade på 401 watt vilket jag får vara nöjd med för dagen. Samma klocka säger att mitt VO2 max för cykling är 71.



Det känns fint med träningen nu, möjligen att mina fötter önskar en lite lättare dag idag. Har dock lovat dottern att jag ska springa med henne en sväng, men jag får försöka hålla igen lite då. Sonen ska ha smisk i innebandy också, så det blir nog rörelse även idag.

Nu är det dags att åka mot jobbet igen, ännu en fartfylld dag väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar