Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-07-02

Sjua i långloppscupen!

Hej och god morgon på er!

Såg att Långloppscupen hade uppdaterat totalställningen i cupen nu och jag har halkat upp på en sjundeplats. Så högt upp i listorna var det nog längesedan jag var. Dom senaste fyra åren när jag kört cupen så har jag slutat 10:a, 17:e, 16:e och 20:e. När jag kollar totalställningen nu så ser jag en massa duktiga cyklister och jag. Vet ju med mig att jag ligger där för att flera andra har missat en tävling eller haft något bottennapp. I slutändan så ska två deltävlingar räknas bort och skulle vi börja räkna bort nu så skulle jag halka längre ner. Behöver få med mig några toppresultat i årets cup för att kunna sluta på en topp 10, eller bara vara mer jämn runt 10:e på tävlingarna. Det året jag var 10:a totalt så hade jag fått med mig en sjundeplats och två tiondeplatser. Tittar vi tillbaka hundra år så var jag 7:a totalt 2008, då hann jag med två femteplatser! Det är ju mitt bästa någonsin i cupen det. Både på enskilda tävlingar och totalt.

Jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med att, just nu, ligga sjua i Långloppscupen och jag kommer kämpa hårt på Mörksuggejakten för att lyckas med ett riktigt bra resultat där. Vi minns ju alla drömåret 2008 då jag blev åtta där. Dags för en ny succé så här 11 år senare? Jag har ju i alla fall mer rutin, får se hur långt det räcker.

Bilderna på internet var mycket mindre 2008...
Prispallen från det året i alla fall. På den tiden tog man upp topp 10 och det var mer prispengar på den tiden.

Ja, det var mitt babblande det om poäng och forna tider. Nu blickar vi framåt istället genom att titta på min senaste vlog och drömma om fantastiska ben i jakten på Mörksuggan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar