Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-01

Redo! Inte redo!

Hej och god lördagsförmiddag!

Idag körs Lugnets XCO här i Falun. Vädret bjuder inte direkt på någon mysig inramning, men det är väl en del av hålla på med en utomhussport också. Det kan vara grått, kallt och blött. Imorgon när Långa Lugnet körs så är det däremot lovat solsken så då kan vi njuta!

Ungefär såhär fint väder blir det alltså imorgon. Jag har markerat min del på Långa Lugnet, vilket också är inledningen på loppet. Det var nog ganska precis 20 år sedan som jag började markera banan för Långa Lugnet och sedan har det bara rullat på. En årlig syssla helt enkelt.

Det är inte snö på bilden, det är salt efter att man har saltat vägarna på övningsområdet.

Banan är redo att ta emot alla glada cyklister imorgon och även om det ska regna idag så blir det nog på sin höjd lite smutsigt på sina håll imorgon. Markeringen är klar sedan i torsdags kväll och alla hinder i form av nedfallna träd och liknande har tagits bort.

Här hemma håller vi också på att göra oss redo. Redo för att ta emot gäster idag, vi vet i vanlig ordning inte hur många som kommer. Men oavsett antal så står vi redo. Vädret blir ju tyvärr inte alls lika trevligt som förra året, men vi kör ändå. Vi får bara flytta in om det blir blött helt enkelt.

Om det är något som inte är redo så är det väl jag kanske då. Jag känner mig inte redo för att tävla imorgon men jag bestämmer mig först imorgon bitti. Alltså jag har blivit mycket bättre, men jag skulle inte säga att jag är 100% bra idag. Känns trist att eventuellt missa hemmatävlingen och chansen till lite fina poäng i cupen. Jag vill så gärna köra och därför väntar jag ända till imorgon med att besluta mig för något. Har ju inte tränat sedan Lida Loop, men om jag är frisk så kan jag cykla och även en långsammare insats skulle kännas bra just nu. Det är så skoj att tävla och jag vill ju komma igång igen.

Titta så trevligt det ser ut. Lagtempointervaller utanför huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar