Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-21

Cykling med WE Löddecyklisterna










Hej och glad midsommar!

Så här i midsommartider så är det inte utan att jag saknar Solleröloppet och Soldvarvi. Två traditionstunga tävlingar med start/mål på Sollerön. Det där lyckades Sollerö IF skrota för något år sedan efter 81 upplagor... https://www.dt.se/artikel/klassikern-solleroloppet-kan-laggas-ned-tavlingsledningen-i-uppror-det-ar-skitsnack
Men jag är inte bitter.

Om jag har kört solleröloppet många gånger så gjorde jag istället två saker för första gången igår. Det ena var dressincyklingen ni kunde läsa om i gårdagens inlägg. Det andra jag gjorde för första gången igår var att jag cyklade med WE-cyklisterna, eller WE Löddecyklisterna. Samling utanför Cykelhandlaren i Löddeköpinge 18.15 för gemensam runda. Dom brukar köra på måndagar och helger också, finns en Facebook-grupp för den som är intresserad.

Det blev ungefär fem och en halv mil igår med några fina backar och vyer i gott sällskap. Lite lagom sådär och det passade nog mig ganska bra igår. Det blev precis distansintensitet av det hela och jag borde vara redo för mer cykling idag.

Ha nu en riktigt glad midsommar hörrni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar