Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-28

Cykling med Friluftsfrämjandet MTB i Falun







Hej och god morgon!

Det blev inte bara cykling med Le Peloton igår, Linda och jag tog oss nämligen ut på kvällen och testade Friluftsfrämjandets MTB-cykling. Vi hade tänkt cykla lite i alla fall och så kom jag på att det faktiskt var torsdag och det innebär i Falun att Friluftsfrämjandet cyklar MTB. Så vi planerade om och trampade iväg mot samlingsplatsen.

Friluftsfrämjandet MTB i Falun består av en "styrgrupp" som turas om att leda passen och så visar dom upp några av sina favoritstigar och cykelturen brukar ta ca: 2 timmar. Igår var det cykling runt Stångtjärn som gällde och även om jag väl cyklat det mesta i faluskogarna så cyklade även jag på en stigsnutt som jag tror att jag aldrig har cyklat på förr. Eller så var det bara extremt länge sedan. Totalt så var vi nog 18 cyklister som mest och det var inte många ansikten jag kände igen. Det blev många fina, slingriga och tekniska stigar i gott sällskap innan det åter var dags att styra hemåt. 

Vill du prova på att cykla MTB med Friluftsfrämjandet i Falun så kör dom varje torsdag 18:30 från det att snön smält tills dess att den faller igen. Eftersom samlingsplatsen kan vara olika från gång till gång så gå med i deras Facebook-grupp för att hålla koll på vart det cyklas nästa gång: https://www.facebook.com/groups/155449294476784/?fref=ts
Ibland sticker några av dom ut och cyklar fast det inte är torsdag också och då brukar sådana rundor också dyka upp i Facebook-gruppen. Perfekt för dig som vill ha lite cykelsällskap eller hitta nya ställen att cykla på.

Tack för igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar