Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-05-30

Vi har skaffat kanin!

Hej och god morgon!

Börjar med att påminna om grillningen och fikat på lördag, info och anmälan här: https://www.facebook.com/events/458505821393218/

I tisdags så var det ju Ebbahs födelsedag och vi hade planerat för att hyra en kanin i sommar. Så vi har förberett oss lite för det, köpte bland annat en monstertung bur här om dagen. Men nu blev det så att hon fick en kanin istället. Jag överraskade lite där på kvällen genom att "åka och handla" och kom hem med en liten dvärgkaninunge. Ebbah var så glad att hon grät, så härligt att se. Det är enligt uppgift världens sötaste och finaste kanin. Kiwi verkar bli namnet men den är inte grön.

Säg hej till Kiwi!

Så nu blir det full kaninaktivitet på Gamla Grycksbovägen ett tag framöver. Ja, cirka tio år framöver faktiskt.

______

Annars då?

Jo, men jag är väl sjuk. Har varit det sedan Lida Loop. Hostig och jävlig. Igår var jag dessutom yr och risig. Inte så skoj. Långa Lugnet ligger helt klart i farozonen. Skulle behöva vakna frisk senast imorgon allra helst om det ska vara ett alternativ. Jag kände mig lite smårisig inför Billingeracet, körde ändå det och kände mig risig även efteråt. Tänkte att det var pollen och testade allergimedicin i tre dagar, tränade också inomhus och blev bra igen. Körde sedan Stångtjärns blåa två dagar i rad (utomhus i varmt och fint väder...) och blev efter det lite kass igen. Lagom till Lida Loop. Körde sedan Lida Loop och började hosta dagen efter. Så jag vet inte riktigt vad det är. Eller ja, nu har jag ju hosta och skit. Men jag vet inte om det är en reaktion på pollen och ansträngning eller vad det är.
Dom fyra senaste åren har jag varit sjuk just den här tiden på året. Två år direkt efter Lida Loop, ett år inför Lida Loop och ett år missade jag Lida Loop pga sjukdom. Något måste det ju vara som utlöser sjukdom fyra år i rad vid just den här tiden. Kan det kanske vara pollen tillsammans med hög ansträngning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar