Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-03-11

Trött


Hej och god eftermiddag!

Har en dag med lite låg energi och feber här. Drygt värre, jag var ju på gång med träningen igen och jag hoppas vara tillbaka i sadeln snabbt igen. Igår så körde vi från Bjärred och jag hade faktiskt planer på att träna på kvällen när jag kom hem. Kanske till och med tre timmar källardistans. Så motivation finns. Men mot slutet av resan så började jag känna mig lite.. ja, svårt att säga hur jag kände mig men jag kände att allt inte riktigt stämde. Kom hem. Frös. Tänkte att jag kanske var lite energilåg så jag åt lite men det blev inte bättre.

Kollade då om jag hade feber eller något och det hade jag ju...


Idag har jag fortsatt feber, en felkod från bihålorna och lite öm i nacken. Känns lite konstigt så jag ändå inte känner mig förkyld eller så men är ändå energilåg och febrig. 

Fantastiskt fint väder ute ändå, för er som är ute och njuter av det. 

Mitt största bekymmer nu när jag blev sjuk är hur jag ska få till dom där 2000 minuterna per månad under mars. Tur då i alla fall att månaden är 31 dagar lång. 

Planer för eftermiddagen och kvällen är att knåpa ihop ett träningsprogram fram till säsongspremiären och städa cykelrummet som numera är riktigt stökigt och skitigt igen. Vill göra något bättre av det där cykelrummet också. Det behöver bli ljusare, få bättre belysning och bara kännas lite fräschare. Dessutom så innehåller det en del fast inredning och annat som stör möjligheterna där. Men det blir inte idag. Idag nöjer jag mig med att städa lite. Det behövs det med.

Paris-Nice ska jag försöka hinna med också. Skoj etapp igår med kantvinden!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar