2019-02-10

På plats i Jerusalem!


Hej och god kväll!

Vi har anlänt och allt har gått bra. Superservice på flygplatsen där vi hade ett par personer som visade oss vägen, gick förbi passkön och som tog väskorna åt oss. För någon som mig så känns det lite märkligt när man får gå förbi en lång kö och ställa sig först. Men det är väl kanske tur att det är långt mellan gångerna. Från flyget till minibussen hade vi eskort och även taxifärden var något osvensk. Riskerna man tar för att komma en bil längre fram är rätt imponerande...

Vi kom till hotellet på eftermiddagen. Samma hotell som vi landade på senast vi var i Jerusalem! Eftersom vi hade några timmar till middag så begav vi oss ut på en promenad. Det började dock regna och blev ganska kallt så det blev inte allt för länge vi var ute.

Nu har vi käkat middag på hotellet och planerat lite inför morgondagen. Linda har en intervju med Sveriges Radio P4 imorgon bitti och sedan ska vi promenera till marknaden efter frukosten. Om vädret är bra. Vi ska kanske träna lite också då vi båda har vilat tillräckligt egentligen. Men vart tränar man i Jerusalem liksom?? Trafiken är rätt intensiv så det känns inte som något alternativ. Någon som har något tips?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar