Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-02-26

På glid i Sörskog


Hej!

Igår hade jag ett sådant där pass då jag blev frustrerad och irriterad. Brukar bli så när det inte går som jag vill och pulsen är låg. Det gick fort på skidorna igår men jag kunde liksom inte få upp pulsen och då blir liksom träningen inte så bra och då blir jag frustrerad. Spåren var alldeles för hårda och isiga. Räls förvisso, men noll fäste uppför och bara stå av utförsbackarna. På platten behövde jag bara vispa lite med stavarna för att bibehålla farten.



Snabbt men inte så mycket träningseffekt, hade 122 i snittpuls.

Så jag kastade in skidorna i bilen och åkte hem igen. Körde Zwift istället, blev ett lopp för att köra ur frustrationen. Körde också ett backigt lopp, som brukar passa mig bra och det gjorde det igår också. Pigga ben och attackcykling. Skoj grejer!

First loser! Lyckades med bedriften att bli avhängd utför, så nu har jag lärt mig något nytt. Bästa effekt i 5 minuter var 388, bara det är ju gött, mitt pers är 398.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Men bortser man från det så är det ju en tisdag och den kommer för min del att se ut som just en tisdag. Men ett år äldre blir jag ju onekligen.

Nu, mot jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar