Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-02-11

Nu testar jag något nytt!

Hej och god morgon!

Vi har vaknat upp här i Jerusalem och käkat frukost på hotellet. Linda ligger bredvid och tittar på min vlog som jag precis har publicerat. Det känns något obekvämt att höra mig själv på det viset. På engelska! Japp, nu körs det engelska på tuben. Dagligen! In och skratta om ni vill, eller se hur det såg ut när vi åket hit till Jerusalem igår.



Frukosten bestod av getyoghurt med granola här, en massa olika ostar, bröd, lite grönsaker och så tre delar efterrättsfrukost. Ingen risk att jag går ner i vikt i början av denna resa i alla fall. Dom hade faktiskt också sill här, om man nu gillar sånt.

Precis som igår så har vi idag en dag då vi själva bestämmer hur dagen ska se ut. Från och med imorgon blir det fullt schema med olika aktiviteter så då blir det intensivt. Ska bli skoj! Vi kommer få sällskap av annat mediafolk från olika cykelmedia och kanske några duktiga cyklister också, vi får väl se vad det är för människor. Totalt tror jag att vi skulle vara tolv stycken som ska visas runt i Israel. Om ni vill veta vad vi planerat att göra idag så kan ni ju alltid kolla vloggen ovan.

Vi hörs senare idag, nu lär jag börja filma för nästa vlog. Mycket nu. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar