Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-12-11

Plogbil, kanelbullar och vilodag


Hej och god morgon!

Det där var gårdagen sammanfattad i två vackra bilder. Bakade mitt livs första kanelbullar. Ja, på egen hand då. Nu kan det bli fler gånger. Anledningen är att vi ska fira Frida lite idag och då ville hon ha kanelbullar. Vill ni smaka så är ni välkomna hit i kväll, hör av er innan bara...

Plogbilen/saltbilen är här med jämna mellanrum nu, vintern är här på riktigt. Jag plockade in utemöblerna igår (ja, jag var ute i god tid) och hängde fram fågelmaten. Nu väntar en säsong med bilder på rådjur och harar under mitt äppelträd. Som ni har längtat?!

Vilade igår men körde full fart här hemma istället med handling, middag, bullbak, tvätt, plocka in utemöbler osv. Produktiv tills jag somnade på två röda utan att ställa mobilen på väckning. Vaknade dock med ett ryck klockan 05 och kunde ställa mobilen på väckning och somna om igen... Vaknade helt släggad men har vevat igång mig själv nu och är redo för avfärd.

Frida hade klämt fingret rejält i en dörr på dagis igår, jätteklämt. Troligtvis inget brutet, men nageln kommer nog inte bli kvar... Stackars liten.

Nåväl, nu ska jag till jobbet, i kväll Firar vi Frida och när barnen lagt sig så ska jag träna. Nu kör vi tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar