Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-11-19

Winter has arrived!

Hej och god kväll från Gamla Grycksbovägen!

Efter en lång och härlig arbetsdag så fick jag cykla hem i blötvädret idag. Det har fallit snö men det har liksom inte lagt sig på asfalten, så den är blöt. Fick därför bli lite blöt idag då jag cyklar utan skärmar på crossen. Det, tillsammans med nollgradigt och köra intervaller gjorde att jag blev riktigt kall när jag rullade ur sista biten hem. Men nu har jag återhämtat mig efter en riktigt lång dusch, lite energi och en stor kopp med te.

Körde tio spurter följt av 2x20 min idag. Själva spurterna var väl ingen större svårighet mer än att komma ihåg att köra dom och hålla räkningen på dom. Sedan körde jag igång med intervallerna och det var ju desto jobbigare. Höll 166 i snittpuls på båda, att jämföra med 167 i snittpuls som jag hade på CX-loppet igår. Första intervallen gick ändå okej men 20 minuter är långt ibland. När jag precis startat andra intervallen så höll jag på att ge upp men kunde efter någon sekunds övertalning fortsätta med intervallen och sydde ihop passet på ett bra vis.

Kom som sagt hem blöt och kall. Hyrbilen är återlämnad och då jag lever ett ganska billöst liv just nu så blir det cykling till och från jobbet imorgon igen. Lika bra det att passa på att stöka undan ännu ett pass från träningsprogrammet då.

Snön började lägga sig på marken mot slutet av eftermiddagen och när jag nästan var hemma så började det bli riktigt vitt. Här nere i Falu tätort så är det inte riktigt lika vitt, eller var inte när jag kom hem i alla fall. Men med en långtidsprognos som innehåller nästan enbart minusgrader så kanske det är så att vintern faktiskt kom idag.

Hoppas bara inte att det blir halt under natten nu då...



Dagens pulskurva med 10 spurter och 2x20 min, se så vackert!

Dagens data:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar