Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-11-23

Gomorron eller?!

Hej och god morgon på er!

Ny dag, nya möjligheter. Fredag dessutom vilket innebär att det blir helg ganska så snart. Det ligger bara en arbetsdag före för min del.

Sedan ska det firas helg må ni tro! Jag ska bränna av ett 4x4-pass på Zwift. Hoppas kunna vara lite bättre än senast då jag körde den första på 350 och resterande på 360 watt. Jag vet ju att det finns mer att ge och det ska bli spännande att se vilka siffror jag kommer att hamna på nu när jag kör med Wattbiken. Det blir lite nytt efter över 20 års cyklande.

Utöver träning så blir det mer cykel. Linda kom hit med ett par cyklar igår och hon har en här också där vi ska titta/skruva lite på dom inför helgen. Imorgon bitti sedan så ska vi se hur cyklingen är i Snöå Bruk. Det är mycket nu.

Idag är det för övrigt Black Friday, ska ni passa på att köpa er något cykelrelaterat? Har ni några bra tips?

Hade ingen dagsfärsk bild så jag bjuder på denna klassiker från Engelbrektsturen istället. Fotad av Kjell Friberg. Tänk om vi kan få några riktigt grisiga lertävlingar nästa år, det vore väl något det. En sommar med sol följt av en sommar med regn på tävlingarna, kan det vara något att hoppas på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar