2018-11-09

10x1 min på Zwift


Hej och god morgon!

Nu är helgen inte många timmar bort, endast en arbetsdag bort.

Igår så la jag in ett pass med 10x1 min på Zwift och körde igenom det. Det blev kanske lite i lättaste laget, men det är lite det dom här inledande veckorna på vinterträningen går ut på. Att hitta rätt i belastning och känna in mig på passen. Körde 440 watt på dom första sju och 460 på dom sista tre intervallerna. Jättesmidigt att nu kunna lägga in pass och låta wattbiken styras utifrån vad man matat in. Möjligen att det blir nästan lite för kliniskt.

Idag ska jag nog ha en vilodag igen men imorgon kan det faktiskt bli distans i gråvädret och på söndag blir det träning igen. Lagom är lagom så här i november.

Bara att köra.

Hoppas att ni får en riktigt skön fredag nu allihopa!

2 kommentarer:

 1. När du lägger upp ett pass i Zwift, kan du välja rutt också? För när jag har testat att cykla runt London får jag plötsligt välja väg, något som funkar illa då jag har telefonen liggande så jag måste sträcka mig för att nå den bara för att välja väg - känns lite onödigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag väljer inte rutt då utan jag kan också välja väg när jag kör passet. Zwift väljer ju själv åt dig, så du måste inte göra ett aktivt val utan kan bara köra på.

   Radera