2018-10-05

Cykling, cykling och helg!


Hej och god morgon, kära bloggläsare!

Hoppas att din natt varit bra och att du är taggad på ännu en fredag. Undrar hur många fredagar jag får uppleva egentligen? Hur som helst så innebär ju fredag att helgen är på intågande. Idag firar jag den med att jobba och sedan köra till Skåne.

Har nu tränat fem dagar i rad där jag cyklade Zwift i söndags och sedan nu fyra dagar med cykelpendling. Där jag tagit i lite på någon av vändorna och igår körde jag Le Peloton. Jag vet inte om det var på grund av det, eller om det var annat. Men igår eftermiddag fanns inte mycket kräm kvar i kroppen när jag skulle hem. Valde att cykla banvallen hem för att få lite omväxling och kanske distrahera hjärnan något från det faktum att jag kände mig sliten och att det regnade.

Bilden ovan är från i förrgår. Fin dag det. Bortsett från att det kom en skur med hagel.
Men jag fick också se en regnbåge som slutade på cykelbanan!

Denna suddiga rackare tog jag igår morse efter att jag vinkat av Le Peloton-gänget och styrt vidare mot jobbet i Borlänge.

Å denna tog jag igår på väg hem från jobbet.

Idag och imorgon så vilar jag. Kanske kör jag Zwift igen på söndag kväll efter att vi kommit tillbaka från Skåne, vi får se. Det är ju alltid så roligt det där...

Nu ska jag sätta lite fart här och köra till jobbet. Kul att ni läste ända hit. Skriv gärna en kommentar också så blir jag glad. Kanske något om dina helgplaner?

2 kommentarer:

  1. I helgen ska jag bara ta det lugnt, cykla en skön och lugn hösttur i finvädret. Hälsa Linda ☺️

    SvaraRadera
  2. I helgen blir det "loppet" Jättelångt på MTB mellan Öregrund och Norrtälje!

    SvaraRadera