2018-10-08

Bilder från Hörby XCO, norrsken och Zwift-race


Hej och god morgon från Falun!

Idag är det tillbaka till den härliga vardagen efter en skön helg i Skåne. Vi kom iväg lite senare än jag hoppats på och kom väl också därför hem lite senare än jag hoppats på. Men resan som sådan gick bra och lite bättre än jag hoppats på. Så det jämnade väl ut sig det där. Bilden ovan är från när Frida och jag agerade support åt XCO-cyklisten Linda.

Arrangemanget som sådant var ett trevligt litet arrangemang med 68 herrar, 19 damer och 44 ungdomar/motionärer. Gratis godis, sköna soffor i klubblokalen där man kunde gömma sig från den skånska kylan samt hala och snabba MTB-spår att cykla fort på.

Frida och jag kollade damernas lopp där vi också hejade friskt och tog en del bilder. Sedan var vi kvar efteråt och såg herrarnas start också innan vi dundrade vidare.

Fler bilder från gårdagens race kommer här:

Det där var kul att få bevittna, borde väl kanske också ha kört själv men.... Kanske nästa gång!

Tack vare en Facebook-inbjudan och inspiration av Linda igår så är jag nu lite sugen på att köra Mankans Nattcup vid Högbo bruk imorgon. MTB-tävling i mörker verkar ju skoj, har kört en mörkertävling en gång tidigare och det finns på YouTube. Körde förvisso också i mörker under Lida 24h. Men det här blir ju mer högintensivt. Är det någon mer från Falun/Borlänge som funderar på att styra ditåt?

När vi styrde hemåt igår så blev det ju också i mörker. Strax innan Borlänge så fick de äldre barnen och jag bevittna ett storslaget skådespel på himlen då ett riktigt kraftigt norrsken visade sig. Det fastnade till och med på en mobilbild:

Efter att ha nattat barnen och fått in prylarna från bilen så gick jag ner i källaren och körde ett kortare Zwift-race. Blev tvåa. Igen. För fjärde gången i rad faktiskt. Bra resultat men alltid roligare att vinna, nästa gång då jävlar!

Under loppets sista 5 minuter lyckades jag få ut ett snitt på 389 watt ur Garmin-pedalerna, men loppet som sådant var i övrigt ganska så lusigt.

Nu är det dags att veva igång veckan, vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar