Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-09-25

Silly season

Hej och god morgon!

Här är solen på väg upp och jag sitter med frukosten framdukad. Hade väl tänkt få uppleva soluppgången från cykelsadeln men det verkar jag inte riktigt hinna med. Det är mycket nu. Har i alla fall hunnit röja två dagars disk, hängt en tvätt och hittat en borttappad husnyckel i en av barnens jackfickor. Så det har varit en bra morgon.
Började morgonen med att läsa Fabians blogg. Han har cancer och har sedan han fick cancer börjat blogga. Vi känner väl inte varandra speciellt bra men vi har träffats i cykelsammanhang och skulle absolut växla några ord eller någon hälsningsfras om vi möttes. Han har nu fått ge sina barn beskedet att cancern vinner. Det är svårt att greppa en sådan grej. Det går nog liksom inte att föreställa sig hur ofattbart hemskt det måste kännas. Jag fick ventilera tårkanalerna och en påminnelse om att livet ska levas. Tack, Fabian!  

Annars då? Jo tack. Jag börjar bli redo för cyklingen här. Ska ju cykla till jobbet precis som igår och mycket kläder ska på. Kollade temperaturen för att se exakt hur mycket som behövdes och insåg att det var ett minustecken först i displayen denna morgon. Winter is coming!
Termometerbilder på internet är ju allt annat än någonting nytt, men ni får hålla till godo. Jag gillar temperaturer.

Igår när jag cyklade hem och idag med för den delen så känner jag mig fri från slitaget från 24-timmarsloppet som jag vann för typ tio dagar sedan. Det är alltså ungefär så här lång tid det tar att återhämta sig. Lite ont i ena handleden har jag i och för sig, men det kan bero på en annan skada det.

Silly season för cyklister är väl i full gång nu. I alla fall för svenska cyklister. Nya lag ska bildas, cyklister ska byta klubbar/lag för att få en bättre deal någon annanstans. Gräset är alltid grönare nu innan vintern slår till. Sedan får vi se vems gräs som egentligen är grönast i vår näs säsongen startar igen. För egen del så sitter jag ganska stadigt i min båt och tar det med ro. Tänkte ändå styra upp någon ny sponsor inför nästa säsong, så visst arbete pågår ändå bakom kulisserna.

Nu är det hög tid att cykla till jobbet, det ska ju göras det också. Vi hörs förhoppningsvis snart igen, ha nu en riktigt bra dag och se till att göra det bästa av den! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar