2018-09-04

Ingarvet GPHej och god kväll!

Idag när jag var på väg hem från jobbet så svängde jag förbi Ingarvet och kollade ett par varv av Ingarvet GP. Det där helfestliga arrangemanget har ju återuppstått tack vare Emma Stenberg, så nu på tisdagar 18.00 så är det cykelfest på industriområdet igen. Kolla Facebook-gruppen Ingarvet GP för mer info.

Själv så har jag ingen cykel för att cykla snabbt med. Men nu har jag shoppat lite prylar så till nästa vecka kanske jag har något rullande med smala däck...

Över då till nästa bekymmer som består i en mancold. Fick den dagen efter Bockstensturen. Ont i halsen och lite feber har jag dragits med hittills, hoppas det ger sig snart.

Nu är det ju inte mycket kvar av cykelsäsongen. Men jag har åtminstone ett 24-timmars MTB-lopp om ett par veckor och sedan avslutningen av Långloppscupen veckan efter det. Så det hade ju varit skönt att få träna lite också. Förkylningar jag får brukar tyvärr sitta i rätt länge. Men jag borde hinna bli frisk innan Lida 24h, frågan är bara hur mycket eller ens om jag hinner träna innan.
Igår hade jag tänkt börja googla lampor, men min mancold placerade mig i soffan med 0 energi fram tills jag flyttade mig till sängen där jag slocknade omedelbums.

Linus som gör en massa cykel-filmer (han är mycket bättre än mig på det där) gjorde en film från Bockstensturen där jag fick ett ganska stort antal sekunder i rampljuset:


Jag måste bli bättre på det där med videos, vill ha en bra redigerings-app till mobilen men inte hittat någon klockren ännu. Fick tipset om FilmoraGo och Adobe Premiere Clip, så jag kan väl testa dom nu när jag ändå är sjuk och inte kan spendera tiden med att träna...

1 kommentar: