Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-08-14

Zwift, snickeri och innebandy


Hej och god morgon på dig!

Här på Gamla Grycksbovägen i Falun är det just nu ganska så lugnt, Frida och jag ska alldeles strax bege oss härifrån. Jag har lyckats få ihop en video från hela Cykelvasan som just nu håller på att exporteras på min dator. Troligtvis så kan jag tanka upp den på YouTube när jag kommer hem i eftermiddag! Skoj skoj.

Igår så hade jag först en härlig kväll med barnen och sedan när de sov så körde jag Zwift. Körde först ett WBR 1 flat lap race. Bara nio kilometer och det gick undan. Jag gasade med det jag kunde när det var läge och det hela landade på 364 watt (från Wattbiken) på mina 12 minuter och elva sekunder. Bra känsla där ändå och det gick bra att trycka på. Det blev en tredjeplats i racet, ettan drog 6.5 w/kg så antingen var han svinstark, eller så kanske det var något fel på hans utrustning. Tvåan körde utan pulsband och på Zwiftpower (sidan som listar tävlingar, ranking etc.) står jag som segrare. Ettan och tvåan hade redan lyckats få en lucka och jag attackerade med ungefär två och en halv kilometer kvar till mål och höll undan.
Eftersom det var en kort tävling så började jag köra en group workout ett tag senare. Hann väl lite drygt halvvägs in i den innan jag fick kliva av på grund av barntekniska skäl.

Tidigare igår så hade jag hämtat Frida med hennes cykel och hon blev så glad så glad. Väl hemma så åt vi middag, sedan så spelade Filip och jag innebandy. Han har ju börjat vinna över mig på det där och så även igår. Men det var tight. 9-10 skrevs slutresultatet till och nu har han fem raka segrar mot mig. Sex av dom sju senaste matcherna har han nu vunnit sedan han vann den där förlösande första gången mot mig i somras.
När vi hade spelat klart och jag hade nattat Frida så snickrade Ebbah och jag lite. Hon gillar käpphästar och att leka hästhoppning, så vi byggde ett hinder åt henne som hon kan hoppa över. Riktigt kul tyckte jag att det var och jag tror hon uppskattade det också. Alltid kul att skapa något själv och få använda verktyg så som skruvdragare.

Nä ni. Nu lär jag rulla vidare här, kör nog Zwift-race i kväll igen. Ses vi där?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar