Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-08-13

TV-sändningen från Cykelvasan i SVT


Här kan ni se på sammandraget från Cykelvasan som visades av SVT igår: https://www.svtplay.se/video/18920426/cykelvasan/cykelvasan-12-aug-18-15?start=auto

Bilden ovan är från min korta tid i TV-rutan i samband med årets cykelvasa.

Vad tyckte ni som såg programmet igår eller vad tycker ni som precis tittat på det? Själv så vill jag ju ha mer av allt. Allra helst bevakningen av själva tävlingen. Som att norskan som vann faktiskt hade ramlat och kört ikapp igen. När hände det, hur såg det ut och hur lång tid tog det? Det fanns ju faktiskt cyklande TV-fotografer med. Exakt när attackerade Olsson och norrmannen och hur såg de ut? Eller kaoset som uppstod när herrtäten skulle förbi en damklunga med ett par kilometer kvar till mål och det blev problem för vissa? Ja, nä.. Jag kan tycka att det är hög tid att TV-sända loppet nu. Visst att alla inte startar samtidigt och det är ju lite trist om det ska sändas på TV, men sådana är cykelreglerna och dom är kanske rätt. Vad vet jag..

Eller kan det vara så att det är "Vasaloppet.TV", YouTube och liknande sajter som är framtiden?!

Sen tyckte jag väl också att det var lite väl mycket TV-bilder från 2017 som visades som om det vore årets lopp. Förstår att man vill göra så mycket som möjligt klart inför loppet, men det blir bara rörigt och förvirrande.

Kul att det visas ett sammandrag på SVT i alla fall och en bra mix. Vill ni se mig så får ni vara observanta, eller vänta till nästa år, för då jäklar!

2 kommentarer:

  1. Kolla på Absa Cape Epic hur bra de har fått ihop det med live-sändningen. Började knackigt men fungerade bra förra året. Svt borde ju kunna sända Cykelvasan med samma goda resultat som Vasaloppet.

    SvaraRadera
  2. Ja, det var störigt att de inte kunde ha bilder från årets lopp! Samt att de visade så väldigt lite om själva elittävlingen och så mycket repotage.

    SvaraRadera