Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-08-26

Bilder från Satmaran MTB

159 taggade tjejer på startlinjen.

Där är dom iväg!

Tät'n med Anna Rutkvist först.

Tvåan Anna From.

Sandra Nyman.

Natalie Nyberg.


Emma Graf.

Tätt följd av Linda!

Tättrion efter ungefär tre mil. Med Anna och Natalie fanns nu också Ida Bodin.

Yvonne Nålberg i ingenmansland. Här var hon fyra.

Linda med Emma på rulle.


Frida gillade att vara på cykeltävling. Lekparken var bäst.

Anna Rutkvist var snabbast i år igen, hon var nämligen också snabbast förra året.

Falu CK-maffian hade dukat upp en egen, lite finare, vätskekontroll.

Linda vann en tät spurtstrid över Linda Persson om åttondeplatsen.

Linda och Emma kramas och delar sina loppupplevelser med varandra. I bakgrunden till vänster står en av alla kostymklädda funktionärer som jobbade med loppet. Kul grej!

Ja, det där var ju riktigt roligt och Linda gillade det verkligen. Kul med ett lopp bara för tjejer och Linda hade en bra känsla under loppet också. Det är nu på hösten det vänder!
Banan hade först en slinga på 12 km innan man var in och varvade vid målområdet, sedan kunde vi åskådare gå en knapp kilometer till en vätskekontroll där cyklisterna passerade efter knappa tre mil. Tävlingen totalt var ca: 42 kilometer. Då det hade regnat kvällen innan så var det lite blött på sina ställen så både cyklar och cyklister blev lite skitiga.

Idag körs Gubbröran MTB. En grabb-variant av samma arrangör alltså. Start elva, så ni hinner nog inte dit om ni inte redan planerat in det. Men kanske nästa år? Då ska det också arrangeras barntävling under helgen.

På eftermiddagen igår så körde jag ett Zwift-race. Inspirerad av torsdagens attack-täta race så övade jag lite på attacker. Hade några fina utbrytningar men blev till slut inhämtad med två kilometer kvar till mål av en trio. Hade inte rätta benen i avslutningen men fick ett bra pass med 330 watt i 29 minuter (319 Garmin-watt och 376w på mina bästa 5 min).
Preliminära resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar