2018-02-15

Distanscykling, näsblod och 360-bild!

Hej och god morgon igen!

Ny dag, nya möjligheter men jag börjar med gårdagens möjligheter. Då cyklade jag ju nämligen till jobbet och sedan hem igen. På väg hem körde jag en omväg så jag fick ihop nästan sju mil och drygt tre timmars träning. Bra skit!

Snöröjningen i stan var dock allt annat än bra skit, möjligtvis bara skit. På Åsgatan så tog jag mig knappt framåt och då är jag ändå en relativt duktig cyklist. Men, jag vet också att dom igår ska ha försökt åtgärda den så idag går det kanske bättre. Men det var ju inte bara Åsgatan så var i dåligt skick. Nåväl. Fram kom jag ju trots allt, även om det tog sin lilla tid.

Började också störtblöda näsblod vilket var lite onödigt, tack och lov så passerade jag min mammas hus strax efter det började blöda så jag åkte in dit och fick lite toapapper att stoppa i näsan. Höll också en snöklump mot näsan ett tag för att det skulle sluta blöda.

Vägen mot Falukrossen, här sköter man snöröjning och sandning vill jag lova!

Jag tog med min 360-kamera igår, det var ju inte igår. Tog några bilder också och la ut denna på min Facebook-sida:

Om ni klickar upp bilden så kan ni liksom vrida er telefon och kolla runt 360 grader. Även uppåt och nedåt. Eller dra med musen om ni sitter vid en dator.

Det var två bilder på väg till jobbet det. På väg hem så körde jag ju distans och jag fick inte med mig någon bild värd att publicera därifrån. Själva cyklingen gick bra, jag försökte hålla lite tryck i alla fall och hade ganska klena ben. Ändå kul att cykla ute och det där var ju faktiskt veckans andra distanspass, idag kommer det tredje. Sjukt.

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet med cykeln igen. Sedan så tänkte jag ju köra distans hem även idag, blir nog grejt det.

Gårdagens eftermiddagstur:

2 kommentarer:

 1. Bra jobbat att cykla till jobbet.
  Verkar vara en hygglig lampa du har, vad är det för en lampa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Det är en uppsättning lampor från Kryptonite.

   Radera