Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-25

Bakat PowerBar muffins

Hej och god morgon från sjukstugan!

Ja, jösses ja. Hade väl egentligen en liten förhoppning om att barnen var på väg att bli bättre och att åtminstone en kunde skickas iväg till skola/dagis denna morgon. Men istället så gick tre mycket trötta och dessutom febriga barn till sängs igår kväll. 

En gårdag där det inte blev mycket gjort. En promenad till postlådan lyckades jag få med tjejerna på för att ändå få känna på frisk luft. Jag handlade en snabbis också, tvättade ett par maskiner tvätt och lagade givetvis mat ett par gånger med tillhörande uppfräschning av köket. Men speciellt tjejerna har ju varit ganska så klena av sig denna gång så det blir inte mycket annat gjort. Dessutom sover vi ju samtliga lite för lite och barnens hostattacker gör ju att det vaknas och väcks en del. Så även i natt. 

Filip och jag "bakade" dock PowerBar Energize muffins igår. Alltid något. Jag har haft dom rätt länge men faktiskt aldrig bakat dom, då kan man ändå baka dom i micron också så tid har ju funnits... Nu blev det alltså av och vi fick ihop tolv stycken muffins med massor av kolhydrater och lite fett. 
I med pulvret i vatten, vispa och häll upp i formar. Så enkelt att jag kunde klara av det. 
Från start till mål på ca: 20 minuter. Kanske att dom kunde ha varit inne i ugnen en eller ett par minuter till.

Har dom i chokladsmak också, så det får jag väl testa nästa gång. Perfekta små skapelser att ha med sig i bilen på väg till någon tävlingsort när kolhydratintaget ska öka från högt till jättehögt.

Förhoppningsvis är det lite mer energi i barnen idag så att dom blir något mer självgående. Inte alls kul att se dom små liven så orkeslösa.

Nu kör vi onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar