2017-06-10

Tjejvättern i Motala, lunch i Linköping och hotell i Södertälje

Hej och god kväll!

Jag bestämde mig igår för att åka ner till Motala idag för att överraska Linda genom att vara vid målet när hon tagit sig igenom Tjejvättern. Så efter en lite småseg start på dagen så blev det full fart söderut. Gruppen Linda åkte med siktade på en tid under tre timmar så dom skulle vara i mål före 11.20.

Jag kom till målet i Motala 11.03 och Lindas gäng kom i mål 11.16, alltså klarade dom sitt mål också med tiden 2.56! Jag levererade kram, en påse godis och tog gruppbild. Härligt att se så många glada cyklister komma i mål och det är väl nästan det bästa med Vättern, att få komma i mål. Blev faktiskt nästan lite sugen på att köra Vätternrundan nästa helg...

Efter lite eftersnack så tog Linda och jag oss till Linköping där vi åt lunch på Pizza Hut. Det tog dock 45 minuter innan vi fick vår mat och då hade dom dessutom gjort fel pizza till Linda. Dock så hade servitrisen upptäckt det innan och frågade om det gick bra med den andra pizzan och så fick vi med oss den Linda hade beställt från början utan kostnad. Dom drog också av 25% på priset och vi hade väl egentligen inte bråttom heller. Slutet gott, pizza är gott!

Vi har landat nu på ett hotellrum i Södertälje inför Lida Loop imorgon. Linda kör och jag langar, fotar och försöker stötta efter bästa förmåga. Det ska bli skoj, vi ses väl där?!

1 kommentar:

  1. Hej. Fina bilder. Nästa gång får du komma fram och hälsa.
    /Jenny W

    SvaraRadera