2017-06-20

Cykelutflykt, 80 meter gruvgång +ANNAT

Hej och god kväll!

Linda och jag sitter nu vid köksbordet med varsin öl och lite chips och försöker avrunda dagen. Det har varit aktiviteter från start till mål idag och det är inte långt kvar till sömn nu. Åtminstone inte för mig.

Vi började ju i morse med en cykelutflykt. Turen gick ut till Källslätten där vi fikade lite och tog några bilder innan vi tog oss hemåt igen via bland annat Morfars gruva.

Fikastopp.

Glad kille.

Lite lek hann vi också med.

Sedan var det dags att börja rulla hemåt igen...

Vi körde en del fina grusvägar idag men också en hel del stigar som är sådär bra att man skulle kunna betala för att få köra på dom. Dåligt med bilder på stigarna dock eftersom vi var fullt upptagna med att njutcykla dom.

På väg hem så kollade vi in Morfars gruva och ett större gruvområde. Bilderna är från Morfars gruva.

Vi kom hem glada och nöjda efter en trivsam cykelutflykt. Hemma väntade triss i barn på oss vid ankomsten så efter lite mat så begav vi oss till badplatsen vid Gullnäsgården.
Ovädret var dock på väg in så det blev en kortare sejour där.

Väl hemma igen så funderade vi lite på vad vi kunde spendera eftermiddagen med och jag kom då på att vi kunde göra en överraskningsutflykt till Morfars ort. En 80 meter lång gruvgång! Hade googlat fram det guldkornet igår kväll och eftersom Linda och jag fått för oss att spana på grottor och gruvor nu så blev det förslaget antaget. Packade lite snabbt och lätt och sedan begav vi oss av i bilen på gruvjakt.


Efter gruvan så åkte vi till en klack för att spana på utsikten men den var faktiskt inte så mycket att skriva hem om, så det blev inte ens en bild.

Allt som allt en riktigt härlig dag med full fart mest hela tiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar