2017-05-03

Långtur i solskenet

Hej och god kväll!

Idag har jag gått under benämningen "TV-kändisen" på jobbet. Kul att så många sett mig i rutan!

I övrigt så har det inte hänt så mycket bloggvärdigt, tur då att jag fick till ett riktigt fint långpass i solen igår!

Jag körde mestadels på favoritstigar. Från början med en hyfsad plan och på slutet blev det mer spontant och lite mer grusväg. Fick ihop drygt fyra och en halv timme vilket faktiskt också är årets näst längsta pass, endast slaget med ca: 4 minuter av årets längsta. Det kändes i kroppen att jag inte är riktigt van med dom längre passen och jag blev ganska tidigt ganska så trött. Kunde väl ändå mosa på hyfsat tack vare ett par Powerbars och en gel. Får försöka ge mig några fler sådana här pass när tillfälle ges.

Gårdagens outfit. Premiärcyklade CRAFT-kläderna från deras The Monuments-serie, körde också i lite läckra nyheter från GripGrab så som deras Racing-handske. Skoöverdragen och kepsen skulle dock visa sig bli overkill så en bit in i turen så åkte dom av.

Glad kille i fint väder.

Tog mig upp till Kunterberget och stal ett KOM.

Fyllde på Powerbar-flaskan i Källslättens källa.

Där hade vitsipporna börjat blomma!

Var på väg att stjäla (tillbaka) ännu ett KOM när jag fick en genomslagspunktering. Hade ju lagt i en slang på Kolmårdsbiken som nu fick sig en kyss. Jag är väl för baktung helt enkelt.

Ilskna vakthundar. Tack och lov med dålig ork...

Gillar det här stället. Vet någon om det är till salu? Ligger visserligen väldigt off och inte i anslutning till någon sjö. Men ändå mysigt, fint och så. Tycker ni inte det?

Här är det också fint men ändå så cyklar jag här så sällan. Jag borde väl kanske egentligen jobba som cykelguide/cykelloppsarrangör. Det vore något det. Så att ni också fick uppleva detta i verkligheten.

Efterlängtat mellis.

Bron i Felbo är inte helt fel!

Lite som Cape Epic, ni vet?

Hemma!

Ah, det där blev ett bra pass det. Välbehövligt och trivsamt samtidigt som det var lite plågsamt. Precis så som det ska vara! Kom hem med två KOM och tre personbästan, inget i någon uppförsbacke men samtliga på stigar så jag känner att jag är bra med i den matchen i alla fall. Bra flyt i skogen och en cykel som hjälper mig fram över stock och sten. Skoj!

Att jag spenderade en stund med att gå rakt igenom skogen för att komma ut till en grusväg och då trampade ner i ett blöthål behöver jag egentligen inte berätta, men det gjorde liksom inget när resten av passet var så bra.

Sådär ja, nu börjar det bli läggdags för mini här hemma. Vi får höras imorgon igen!

1 kommentar:

  1. Vakthundar med dålig ork (och lyckligt korta ben) eller kanske snarare vakthundar med en mycket exakt känsla av var revirgränset går? På en av mina grusvägsrundor finns en rottweiler som tvärnitar på en meter, varje gång!

    SvaraRadera