2017-02-19

Dagens aktivitet + cykling!

Hej och godkväll!

Idag var vi iväg till Runndagarna under Runn Winter Week för att kolla på radiostyrda flygplan, riktiga flygplan samt en svävare! Jag var rätt sugen på att åka med en vända med svävaren men det kostade 100:-/person och när vi då är 7 pers så blir det en liten slant. Det får kanske bli en annan gång.

Solsken i massor och riktigt vårväder ute, skönt men samtidigt lite läskigt att det känns som om vintern redan är slut. Det fanns ju till och med barmark på vissa ställen och fortsätter det såhär så kan vi snart köra träningstävlingar på Jungfruberget igen!


På eftermiddagen så var Linda och jag ut och cyklade en sväng. Det gick väl tämligen bra utom ett långt parti där det var väldigt mycket is. Jag sa till Linda ett tag in i passet att det kändes som om benen var bra men att jag var lite sliten. På slutet av passet kände jag mig mest bara sliten.
Fick ändå ihop nästan nio timmars träning denna vecka och en del bra pass också, så jag är nöjd. Överlag så funkar träningen bra även om jag såklart vill lite mer och önskar att det kunde rulla på ännu bättre.

Vi körde Toftbyn-Svärdsjö-Bengtsheden-Risänget-Sundborn-Skuggarvet idag. En rejäl backe i början och några bitiga backar också på slutet alltså. Jag tryckte till lite i sista branten på väg hem men det fanns inte så mycket pangpang i benen, ändå skönt att få sprätta av sig lite.
Blött men fint!


Några bilder från Lindas telefon också:
Tummen upp för en bra vecka och en härlig helg.

2 kommentarer:

  1. Rita in tisdag 14 mars i kalendern. Där planerad premiärtävling på Jungfruberget.

    SvaraRadera
  2. Jag ritar en (mål)bild på dig där!

    SvaraRadera