2016-11-09

Tung morgon

Trött, Trump och trögrullat.

Ja, i morse var det inte bara mungiporna uppåt inte. Sover för lite, snön gjorde cyklingen långsammare och Trump tar över USA. Meeeen... livet går vidare, jobb ska skötas och träningen ska genomföras. Idag blev det 4x4 minuter på väg till jobbet. Lite småslirigt och pulsen skenade inte idag på samma vis som tidigare dagar. Träningen (och den bristfälliga sömnmängden) börjar göra sitt.

Denna första och lätta träningsvecka börjar gå mot något fler timmar än jag räknat med. Men för en sådan som mig så gör det inte så mycket, jag tål större träningsmängder och mitt problem är nästan aldrig att jag tränar för mycket. Snarare tvärt om.

I morse var det inte kul att vakna, av flera anledningar...

Snöfall i morse.

3 kommentarer:

 1. Hej! Har följt din blogg länge nu och som det ser ut så kör du ofta halvhårt på din pendling. Jag tolkar det som att detta blir mycket sk. mellanmjölksträning. Många förespråkar ju mer polariserad träning idag. Hur tänker du kring detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag körde ju 4x4 idag vilket väl ändå måste anses som allt annat än mellanmjölk. Igår fick jag ihop lite drygt 40 minuter strax under tröskel. Min pendling är ju först och främst transport men det går ju att lägga in rejält bra träning i den också, som jag gjort denna vecka. I eftermiddag när jag ska hem så har jag ju tränat klart för idag och då blir det troligtvis mest ren transportcykling.

   Radera
 2. Jag tror också att ju mindre tid man har för träning desto mindre har man råd att polarisera träningen och typ vaska 80% bra träningstid på lugn träning.

  SvaraRadera