2016-11-03

Köpenhamn

Hej vänner!

Idag har vi gjort valda delar av Köpenhamn. Det blev Den blå Planet, Ströget, Guinness World Records Museum och någon rød pølse. Helt grymt väder hade vi också med solsken, blå himmel och för regionen något som kan anses som vindstilla. Barnen hade kul, vi var borta hela dagen och efteråt käkade vi goda pizzor från V.E.S.P.A Bjärred. Mätta och belåtna nu alltså.

En dag full av aktivitet helt enkelt och barnen har nu lagt sig och lyssnar på ljudbok. Snart dags även för dom vuxna att gå och lägga sig, jag vet då minst en som är trött i alla fall. Ja, det är jag...

Köpenhamn är ju också känd för att det cyklas mycket och visst var det många cyklister, överallt och snabbt cyklade dom fram. Cykeln borde ju vara ett självklart alternativ i dom flesta större städer eftersom dom inte tar så mycket plats som bilen, inte förstör miljön/luften och dessutom så tar dom ju sig fram så mycket snabbare än en bil inne i stan. För att inte tala om parkeringsmöjligheterna eller kostnaderna. Nä, alla borde cykla mer helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar