2016-09-26

Snygga bilder från Västgötaloppet


Hej och godmorgon, cykelvänner!

Ny vecka med nya möjligheter och vad passar väl bättre då än en tillbakablick till helgen? Västgötaloppet dokumenterades av Anders Claesson för One More Family.

Frida har blivit hostig i helgen och har vaknat upp med världens hosta idag. Så jag blir hemma för att vårda henne. Blir nog mysigt ändå men hon måste bli frisk snabbt för jobbet hänger över mig.

Långloppscupen är över för i år och jag blev 17:e totalt. Inte alls vad jag hoppats på, snarare väldigt långt ifrån. Anledningen till att det gått sämre i år beror på två saker:
1. Jag är sämre i år.
2. Det har varit fler duktiga cyklister med i år.
Det ena kan jag ju försöka göra något åt, det andra är bara att gilla läget. Kul med ökad konkurrens, hoppas att det håller i sig till nästa år så jag får chansen att klå dom alla när jag är supersnabb.

Nu är det hög tid för mig att montera Lauf-gaffeln på min cykel också så jag hinner testa den lite innan helgens Hackmora MTB-Uphill. Ska bli spännande. Gäller bara att få till något testtillfälle också...

2 kommentarer:

  1. Äsch, grymt kört ändå! Snygga kort. Gillar de svartvita bäst!

    SvaraRadera
  2. Riktigt snygga bilder! Jag blev lite sugen på Hackmora...vi ska ned till Rättvik i helgen..frågan är bara vad kroppen tycker om att köra sig helt slut uppför ;-)

    SvaraRadera