2016-07-10

Tävlingsmorgon

Tjenare cykelvänner!

Sitter nu och käkar lite frukost här hemma. Jag är annars uppfostrad med att frukosten/maten ska vara i magen när det är tre timmar kvar till start, men fuskar lite idag. Somnade lite senare än planerat och vaknade lite tidigare än planerat, men sånt är livet ibland och jag har ändå sovit nästan 24 timmar dom tre senaste nätterna, så ingen fara på taket.

Har, dagen till ära, tagit på mig mina kurbits-cykelbyxor från CRAFT. Kände att om vi ska tävla i Dalarna så krävs det kurbits. Nya strumpor från GripGrab också, allt för att känna mig så fräsch och snygg som möjligt. Det är lite som att sminka en gris, jag vet. Men som Anders Adamsson brukar säga; när det är cykeltävling så är det fest!

En anledning till att jag somnade senare än planerat var att igår när jag, precis innan läggdags, skulle plocka fram dom där nya strumporna så klämde jag lite på mina däck. Ingen kul upptäckt:
Om man ska köra med tätningsvätska i däcken så är Schwalbe Thunder Burt Liteskin inte att rekommendera. Det finns andra varianter av däcket, testa dom istället...

Eftersom jag är en så beräknande herre så hade jag ett nytt däck liggandes här hemma så det blev ett snabbt besök på macken igår kväll...
Säga vad man vill om Specialized Renegade S-works, men dom håller tätt i alla fall. Pumpade upp 2,0 bar igår kväll och nu på morgonen var det fortfarande 2,0 bar i dom.

Frukosten är nu uppäten och jag är väl mer eller mindre redo för att tävla, vi hörs senare idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar