2016-07-07

Formbesked via STRAVA

Tjena!

Efter ännu en tävling utan ett bra resultat så har jag istället vänt mig till Strava för en formkoll. Såg nämligen att jag är femte snabbast under Ränneslättsturen sista 26.1 kilometer!

Har här plockat ut topp-15 på Strava och skrivit i rött vilka placeringar dom fick i mål:
Tättrion i en klass för sig, givetvis. Klassåkare rakt igenom. Fredrik som blev 6:a på tävlingen åkte i en trio som blev 5-7 och jag var bara 34 sekunder långsammare på egen hand. Det går ju inte att dra allt för stora växlar av det här givetvis, men jag tyckte att det visade att det fanns lite pulver även i mina ben i söndags.

Körde hårt på ett par Strava-sträckor igår kväll. Bägge i motvind och sent på kvällen, men ändå med bra tider. På Norlingberg så tog jag mig upp på 3:44 och Törnbergs väg körde jag på 5:53.


Strava säger alltså att jag kan cykla ganska snabbt och visst känns det också så. Ska se till att få det "på papper" i helgen!

Ah. Det får väl bli kvällens inlägg det. Jag körde ju Le Peloton Falun i morse, åkte sedan med Frida och lämnade en bil på service. Kom sedan hem och var så himla trött. Hade tänkt sova middag tillsammans med Frida idag men den planen gick upp i rök. Nu ska det dock sovas rejält i natt och förhoppningsvis även nästa natt. Ska komma pigg och sprättig till den där Mörksuggejakten!

2 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna :-)

    SvaraRadera
  2. Tur det finns Strava ;) Lycka till på nästa race!

    SvaraRadera