2016-07-11

Fler bilder från Mörksuggejakten +ANNAT

Hej och godmorgon cykelvänner!

Oroa er inte, jag har varit vaken sedan halv tio, en vill väl inte sova bort hela dagen heller?! Så himla skönt ändå att Frida sover så länge så att även jag får en chans att sova ut och återhämta mig. Det finns ju småbarnsföräldrar som har det värre, så att säga.

Ni som följer den här bloggen vet att jag ibland får bilder från Eva Önnemar från olika långlopp. Nu har hon en sida där hon lagt ut en del bilder från Mörksuggejakten (och Bjärketrampen), in och kika på den här: http://cykel.upliving.se/

Den bilden är inte från Mörksuggejakten, utan från gårdagens världscup där Jenny Rissveds tog sin första världscupseger i elitklassen. Sjukt mäktigt! Världsmästaren Annika på andra plats och europamästaren Jolanda på tredje.

Det ska regna en hel del idag även om solen skiner fortsatt här utanför huset. Jag tänkte försöka städa cykelrummet igen, tycker ju om när det är ordning där men är lite sämre på att hålla ordning tyvärr.

Till skillnad från en del andra elitcyklister så kommer jag nog inte att sticka ut på cykelträning idag, det passar liksom inte så bra tror jag. Även om jag kanske skulle behöva träna mer...

Vilodag på touren idag och sista semesterveckan. Ser inte fram emot att börja jobba igen men ser fram emot att få se på touren imorgon igen. Nu kör vi måndag!


Såg detta videoklipp från starten, visar ju hur sjukt många cyklister det var som tävlade igår:

1 kommentar:

  1. Måste vara en sjuk känsla att cykla i det loppet!

    SvaraRadera