2016-06-25

Fin dag i sadeln


Hej Cykelvänner!

Idag var det varmt och soligt ute, 27 grader varmt hade vi här hemma. Riktigt skönt!

I måndags så körde jag ju backintervaller i grusserpentinerna vid Lugnet, i tisdags så fick jag ett SMS med en STRAVA-länk då Robban varit där och tagit nytt KOM (jag hade inte ens det gamla KOM:et, men han ville hetsa lite). Så idag åkte jag dit för att ta ett nytt KOM och ställa allt till rätta.

Åkte först upp en gång för att värma upp och känna lite på backen, tog sedan Gamla Mormor ner och laddade så på allt jag hade från start i backen upp igen. Gick kanske lite för hårt inledningsvis, men ska man ta ett STRAVA-KOM så lär man ju ta i lite också. Kom upp och såg att jag hade fått en bra tid, det här skulle bli KOM.

Efter en nedfart längs med Gamla Mormor med ett stopp för att se att allt var okej med en cyklist jag känner som hade vurpat illa så tog jag mig upp till hopptornen en tredje gång. Tog återigen Gamla Mormor ner till stadion igen, körde sedan Lugnet röda 15 km för första gången någonsin. Fick en cyklist hack i häl men jag körde lite kortare spurtintervaller och lite annat, så jag var nästan hela tiden 10-20 sekunder före honom. Gasade på lite på dom handbyggda stigarna också och lyckades ta ett personbästa på Every time she smiles. På Second chance så var jag en sekund från PR, så det var rätt bra flyt i åkningen idag.
På slutet av Lugnets 15 km så körde jag utan intervaller och då kom cyklisten ikapp. Han kände igen mig och berättade att hans son läste min blogg varje dag, typiskt bra grabb!

När vi kom upp till hopptornen (igen...) så såg jag ett par cyklister och hajade till när jag såg att det var Hasse och Helena som var på besök i stan. Stannade och pratade en stund där innan det var dags att rulla ner för Gamla mormor en sista gång.
Cykelbloggkändisar i Lugnet-terrängen.

Skulle vara ute i "typ en och en halv" och kom hem efter nästan en och femtio (+pratstopp).


När jag kommit hem så laddade jag upp passet på STRAVA och såg då till min stora besvikelse att Martin Eriksson varit där i förrgår och tagit en ny monstertid i grusserparna. Så det blev inget KOM för mig idag... Får ta i lite mer nästa gång, helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar