2016-05-16

Bilder från Billingeracet 2016 +ANNAT

Där sitter jag på rulle på Jesper "Slangen" Svensson och Martin Eriksson. Efter bergspriset och före man rundade inne vid stadion. Jesper vann 1:a majloppet i år och Martin vann tre deltävlingar och totalt i CX-Cupen i höstas. Oerhört snabba och unga killar. Å så jag då där bakom som sitter och fräser snor ur bägge näsborrarna utan att använda något finger eller hand som hjälp. Det är väl också lite av en merit?!

 Här har vi visat upp oss på stadion. Bägge dessa bilder är från Chr Ein och ni hittar alla 175 bilder från Billingeracet på Google+.

Även Andreas Nyström har använt google för att dela med sig av sina bilder från Billingeracet. Tyvärr har han dock missat att fota mig?!

Här är en artikel om att de svenska cyklisterna tog viktiga OS-poäng i helgen. Samt en artikel som skriver om MTB-elitens knaggliga väg mot OS.

Ah, fy katten. Jag är trött även idag. Trots 7½ timmes sömn. Det går ändå åt rätt håll tror jag även om jag hela dagen idag känt mig trött, seg och lite smågrinig. I natt ska jag sova mer och för att skapa dom förutsättningarna så gick jag hem från jobbet en timme tidigare än vad jag kanske egentligen borde ha gjort. Men, man behöver ju inte alltid maxa ut sin tid på jobbet heller ibland ska flexen användas också.

Idag har jag anmält mig till Långa Lugnet också, har ni gjort det? Om inte så är det hög tid nu. Jösses så fort jag ska åka på Långa Lugnet, tänker inte ha 11 cyklister före mig då och om jag har det så ska det vara för att jag tagit helt slut mot slutet av tävlingen. Nu har jag ett stabilt lopp i ryggsäcken, på hemmaplan så får det bära eller brista.

Nu är det dags att åka och hämta Filip som är hos en kompis. Vi hörs imorgon igen!

4 kommentarer:

 1. Nöjd med cykeln? Den ser fantastisk ut :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket nöjd. Den är ju i princip lika som den jag hade i fjol så ingen större skillnad.

   Radera
 2. Du testade ju heldämpad förut. Vara det inget för dig? /Henrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inget för mig i år.

   Radera