2016-05-27

Allt är åt helvete

Eller okej, inte allt. Vi har ju fortfarande Wi-Fi. Men igår kväll så slutade vattnet att fungera här hemma igen. Så passande att det alltid blir inför en helg?! Så när jag skulle natträna så var jag dels stressad över vattnet, men dessutom stressad över att det blivit så sent. Dessutom var jag väldigt frustrerad över hela vattengrejen. Plus att jag antagligen inte kunde duscha efteråt eftersom vattentrycket närmade sig noll.
Så det blev ingen träning, vilket bidrar till att allt är åt helvete. För nu blir jag inte så mycket bättre till Långa Lugnet ändå, trots att jag är frisk. Nu håller vi tummar och tår för att vi har vatten i eftermiddag/kväll igen, annars blir det en dryg helg med tanke på att Ebbah och jag ska tävla, Filip har fotbollsmatcher plus att Ebbah fyller år imorgon så vi har bjudit hit folk både lördag och söndag....

Oh, well. Jag tänkte träna i eftermiddag/kväll i alla fall. Väckningspass. Det borde ju gå att komma åt något omklädningsrum på Lugnets mäktiga idrottsanläggning kan man tycka... Annars får jag väl duscha i cykeltvätten.

Arkivbild.......

2 kommentarer:

  1. Ring annars så får du låna min hotelldusch

    SvaraRadera
  2. Glöm inte att repa gängan (annars glider tapen bara framför,går ej ner i gängan och tätar) på PRK kopplingen och att gängtapen som när man kopplar vattenrör egentligen och om man är novis skulle varit ersatt med hederligt lin läggs på medurs.

    SvaraRadera