2016-04-10

Paris Roubaix 2016 live

Förra veckan var det Flandern Runt och idag är det Paris-Roubaix. Just nu är det alltså lite som att ha julafton varje vecka för oss som älskar cykel. Många ser Flandern Runt som det största, men jag har alltid gillat Paris-Roubaix lite bättre faktiskt.

Tyvärr måste jag upprepa det jag skrev förra veckan: Inga svenskar är med.
I brist på svenska cyklister så är favoriterna dom gamla vanliga: Fabian Cancellara, Peter Sagan och Sep Vanmarcke. Se också upp för Niki Terpstra, Alexander Kristoff och före detta CX-specialisterna Zdenek Stybar och Lars Boom.
Här hittar ni hela startlistan: http://www.letour.fr/paris-roubaix/2016/us/starters.html

Även om loppets karaktär är pavé (gatsten, typ) så börjar faktiskt loppet med nästan tio mil utan dom där sektionerna med Pavé, men sedan börjar allvaret med 27 sektioner sista 16 milen.

Eurosport sänder tävlingen i sin helhet, med start 10:25 på Eurosport 1. Se till att sitta bänkade redan då. När utbrytningen fått utrymme kan ni ta en kisspaus och hämta in lunchen.

För er stackare utan Eurosport så går det givetvis att hitta någon fulstream någonstans. Prova någon av länkarna här: Paris Roubaix 2016 live stream.

Bäst bild borde ni nog kunna få via den inbäddade livestreamen nedan. Dessutom slipper man sådana där fulsidor med reklam, virus och annat skit...
Paris Roubaix 2016 live stream, borde starta 10:15:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar