2016-04-22

Min dag i bilder och några cykelartiklar

Lycka är att komma till kontoret och ha fått en påse geléhallon av en kollega. Att dom inte var toppfräscha gjorde givetvis ingenting.

Desto fräschare var min lunch som bestod av gårdagens rester.

Idag kom Ronya och Frida hem. Eftersom Ronya började jobba klockan 16 så kom de förbi mitt kontor och lämnade Frida med mig. Frida charmade kollegorna samtidigt som jag försökte runda av veckan så gott det gick.

Vi kom hem och peppade Ebbah för skol-disco!

När Ebbah var på disco så åkte Frida och jag och handlade. Nu kör jag ingen vegansk vecka, men tänker att jag ändå kan passa på och prova några veganska alternativ. Idag vegansk färs, senast jag handlade blev det havedryck och sojadryck. Havredrycken smakade väl sådär. Sojadrycken och veganska färsen har jag inte smakat än.

Efter att vi handlat så hämtade vi hem Filip som följt med en kompis efter skolan och så hämtade vi tre tillsammans Ebbah från hennes disco. Hann med lite gunga innan discot var slut.

När vi kom hem så var Frida dyngtrött. Så jag gjorde i ordning och nattade henne. Nu sitter jag här, dyngtrött, och bloggar lite. Filip spelar TV-spel och Ebbah kollar något program på sin surfplatta. Skärmtid!
_______

Jag tycker ju att det är bra med cykelsport i svensk media och då gärna annat än bara skandalrapporteringen som vissa ägnar sig åt. Så här kommer ett axplock av det jag sett i mina flöden den senaste tiden:
- Emma Johansson ny världsetta: http://www.svt.se/sport/cykel/silver-emma-ny-varldsetta/
- Jenny Rissveds vill sänka svårigheten på banorna: http://www.svt.se/sport/cykel/rissveds-vill-sakna-svarighetsnivan-pa-banorna
- Många dalaåkare i den svenska EM-truppen: http://www.dt.se/sport/cykel/manga-dalaakare-i-den-svenska-em-truppen
- Henrik Sparr storsatsar även den här säsongen: http://kkuriren.se/sport/1.4000617

Vilka cykelnyheter i svensk media har jag missat? Ös på med länkar bland kommentarerna!

2 kommentarer:

  1. Skoj att cyklister syns i media utan att behöva åka dit för doping :-)

    SvaraRadera
  2. Såg den här länken på Facebook, inga elitnyheter men dock cykel i media :)

    http://www.helahalsingland.se/gavleborg/soderhamn/flygande-cyklister-pa-snariga-stigar-det-har-var-lite-annat-an-sagverkstrampet

    SvaraRadera