2016-04-21

Ännu en dag med bilder

Började arbetsdagen med att åka bussar, missa bussar, ta kort på bussar och ta tid på bussar...

Dä ä najs å cruisa ida'! Dalarna levererar redan innan klockan tio på förmiddagen. Alkoholhaltig dryck och något varv i cirkulationsplatsen...

Lycka är att hitta en kvarlämnad bit fikabröd i fikarummet.

Åkte hem i en kombination av klassiskt svenskt väder och aprilväder; regnsol.

Hann bara hem och vända i dörren för idag är det torsdag, vilket innebär att Ebbah ska hästa.
Sen åkte vi och hämtade Emily från hennes dans och anmälde henne till KM. Danssporten är jättebra på att ta betalt för allt möjligt. Att tävla i klubbmästerskapet kostade till exempel 150:-. När vi skulle kolla på hennes danstävling i helgen så var det 100:- i inträde för en vuxen och 40 för en ungdom. Det är ju i princip vad det kostar att gå och kolla på SSL-matcher i innebandy. Ja, nä... Men det är en investering i hennes passion här i livet och något som förhoppningsvis lägger grunden för en hälsosam livsstil. Så det är ju värt alla gånger.

När vi kom hem så gjorde jag en pastasallad. När man inte blandar i allt, utan serverar det på detta vis så kan man ju till exempel välja att inte äta kassler om man vill ha den vegetarisk.

Ungefär där är vi nu. Efter maten så stängde tonårings-Emily in sig på sitt rum och Filip och Ebbah duschar. Jag sitter kvar vid bordet och bloggar. Eftersom jag inte hann träna innan barnen ska lägga sig så får det bli efter att de lagt sig. Vilket betyder sen träning på testcykeln idag. Käääääääääääääääämpa!

1 kommentar:

  1. Älskar upplägget med bilder :-)
    Nu kör du hårt med träningen ;)

    SvaraRadera