2016-02-03

Unboxing av Garmin VIRB XE + ANNAT

Titta! Paket från Garmin. Det lilla till vänster fick jag i förrgår och öppnade det också då. Det är ett Wrist Strap Kit, alltså ett fäste till den kameran som ligger i den stora kartongen. Det där fästet kan man typ fästa runt handleden eller ett träd, en stolpe och så vidare. Perfekt för oss som gillar att cykla i skogen och någon gång vill fastna på bild också. Fixar saker med en diameter upp till 203 mm (8 tum).

Lite att elda med.

En Garmin XE Cycling bundle, eller cykelpaket som det heter på svenska samt två extra batterier. Batteritiden i actionkameror täcker ju inte distanspass eller de flesta långlopp. Eller om man bara gillar att fota/filma mycket under en dag. Extra batterier är guld värt! På Cykelvasan i år så bytte jag tex batteri under loppets gång. Det går ganska smidigt, gäller bara att ingen i gruppen attackerar just då...

Det här är vad som ingår i ett Garmin VIRB XE - cykelpaket.

Så här ser allt ut. Mitt wrist band och dom två extra batterierna som ligger i sina kartonger ingår alltså inte i cykelpaketet utan är extra tillbehör.
Börjar vi uppe till vänster så är det alltså kameran med sitt batteri framför och laddaren bredvid. Raden under så ser ni en liten fyrkant med en blå prick i, det är ett av dom torkmedel som man får med för att kunna filma även när det är hög luftfuktighet och dimma. Typ i omklädningsrummet kanske...?  Sedan är det två rörfästen av olika diameter. Det ena upp till 0,95 tum i diameter och det andra upp till 3,8 cm i diameter. Ett minneskort på 16 GB. I mitten ligger ett gäng olika fästen och armar för att kunna få till olika vinklar med sin kamera. Nere till höger finner ni ett hjälmfäste och ett kombinationsfäste för att kunna ha både cykeldator och kamera i samma fäste framför styret.

Stort tack till min samarbetspartner Garmin för dessa fina produkter! Ska bli riktigt kul att testa dessa och nu kan jag ju faktiskt ha en kamera framåt och en bakåt när jag tränar. Peppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar