2016-02-01

Har ni karpat någon diem idag då?

God afton vänner!

Har ni karpat någon diem idag då? Jag gjorde mitt bästa idag i alla fall. Började förmiddagen med att konvertera lite videofiler. Är i slutfasen av att få ihop (förra) veckans video nu. Det här med att göra videos är ju ett litet hel-ve-te för mig. Har filmat med två olika kameror som genererar olika filtyper, dessutom vill jag blanda in bilder och musik. Men, jag borde få lite bättre flow på det här när jag börjar lära mig mer. Det kommer. 

Efter att ha konverterat videofiler till annat format än dom sparats i så tog Frida och jag bussen ner till stan. Besökte den där fotobutiken för att se om det gick att rengöra min kompaktkamera på något smidigt vis. Men det gick inte att göra enkelt utan den skulle skulle skickas iväg och det skulle inte vara värt mödan fick jag höra. 
Gött, då måste jag ha en ny!

Efter fotobutiken så stannade jag till på Cykel & Fjäll där vi snackade bancykling och cyclocross. Kul att få snacka lite cykel också i verkliga livet ibland. Frida somnade där inne och jag gick igenom stan till restaurang Tzatziki. Käkade lunch där och gillar verkligen stället. Inget märkvärdigt ställe på något vis men bra mat, billig mat och mycket mat. Perfekt för hungriga idrottare. 
Bilden gör inte portionen rättvisa.

När jag käkade lunch så fick jag sms om att jag fått ett paket idag igen. Livet som bloggare alltså!!!

Nu ska jag ge den där videon lite kärlek, förhoppningsvis träna och sedan är jag verkligen redo för sängen. Har typ somnat hela eftermiddagen och känner mig verkligen som ett vrak idag. Helt slut som artist.

Berätta om hur du karpat din diem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar