2016-01-25

Video - Garmin Connect Mobile

Hej!

En video i veckan var det. Igår var sista dagen på veckan och under den sista halvtimmen av veckan så landade en ny video i min YouTube-kanal. Jag har spelat in när jag går igenom Garmins träningsapp, Garmin Connect Mobile. Jag kikar lite närmre på ett träningspass som Jon Olsson genomfört i helgen och så avslöjar jag varför jag blev så otroligt sliten av den hårda veckan. Jag blev ju faktiskt så sliten att förra veckan fick planeras om till vilovecka. Kolla klippet!


Idag tycker jag att ni kan läsa vad Malena Johansson och Mattias Reck pratat om, dagen efter olyckan där Giant Alpecin blev påkörda av en bilist. Malena var förut en av de som skrev om cykel på Eurosport.se och nu skriver hon åt SVT. Bra med rapportering från cykelsporten och det delar jag gärna med mig av. Sådant som kanske inte passar för riksmedia +ANNAT hittar ni i bloggen Klungan. Det är också där Malenas snack med Mattias Reck återfinns: https://klungans.wordpress.com/2016/01/25/intervju-mattias-reck-dagen-efter-olyckan/

Nu ska ni höra på fan. ALLA våra barn har haft förkylningssymptom i förra veckan och igår så drabbades även jag. Ingen träning att blogga om alltså och jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk på riktigt nu. Ni vet ju hur mycket jag får kämpa för att komma tillbaka efter sjukdom och jag har ganska precis börjat landa efter min sjukfrånvaro i december... Det känns inte så illa idag och många av er skulle säkert träna ändå, men jag tar det säkra före det osäkra och vilar.

Nu ska barnen till skolan, vi hörs!

2 kommentarer:

 1. Kanon bra genomgång utav Garmins app!
  Mvh Richard i Sävedalen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att du gillade den.

   Radera