2016-01-19

Ni har glömt att gratulera mig på min namnsdag

Hej vänner(?)!

Ni har ju helt glömt bort att gratulera mig på min namnsdag idag. Jag är, milt uttryckt, ganska så besviken. Den enda som har lite koll i hela världen är min dotter Ebbah.

Jag var ju hos tandläkaren idag, som ni vet. Har nu så in i helvete ont i tandfan. Har lyckats svälja en portion mat utan att tugga nu i alla fall så jag kanske överlever dagen ändå. Varje gång jag besöker den där folktandvården så blir jag bara mer och mer fundersam till varför jag inte väljer något annat alternativ. Men, jag biter ihop (inte bokstavligt talat...) och går väl dit till det här blir klart.

Filip tackar Asplövens målvakt, Ronan Quemener, för pucken!

Barnen har varit på Öijer Arena, Filip på innebandyträning och nu är de ute på arenan igen. Kul att den används och skönt att barnen rör på sig istället för att stirra på skärmar.

-----

Min samarbetspartner GripGrab söker en Student Marketing Assistant. Kanske är något för dig som vill börja jobba med cykel?! Om du tycker att det låter som ett intressant jobb så kan du läsa mer i denna PDF: http://www.gripgrab.com/assets/upload/files/GripGrab-SMA-Sweden-info.pdf

Aftonbladet har publicerat en artikel om Alexandra Engen där man berör hennes utmattningssyndrom och vägen tillbaka. Klart läsvärt och ni hittar den här: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/cykel/article22110102.ab

På min Facebook-sida så har jag idag delat en bild på Peter Sagan som tävlat med håriga ben i Tour de San Luis:

Peter Sagan har varit ute och svängt sina lurviga i Tour de San Luis...

Publicerat av Henrik Öijer den 19 januari 2016

7 kommentarer:

 1. Får gratulera på namnsdagen då Henrik! =)

  Förövrigt en mycket läsvärd blogg, följer den dagligen.

  // Pär

  SvaraRadera
 2. Grattis på dig ;-) underbar blogg , läser den varje dag. Och längtar till vbloggen varje tisdag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, snart är det tisdag igen...

   Radera
 3. Men hallå! Du HAR ju en namnsdag, en får vara glad för det lilla. ;) Men okej, grattis ändå - i efterskott blir det väl men det kanske duger?
  Mvh, bortplockad ur almanackan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hjärtligt! Du får sikta på comeback.

   Radera