2016-01-26

Jag har ett stort paket

Hej där! 

I morse så körde jag i vanlig ordning barnen till sina skolor, men därefter så skarvade jag vidare till Willys för att idag hade jag ett stort paket att hämta:
Tunga grejer.

Frida var nog lika glad som jag över paketet.

Paaaaaaaakeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!

Kolla så mycket spännande jag fått från Powerbar Sverige, tack ska ni ha!

På kanten står en låda med PowerBar Protein Plus low sugar. Nere i kartongen så finns också tre lådor med PowerGel i, en PowerGel Original i smaken Green Apple (en av min favoriter), en PowerGel Fruit i smaken Red Fruit Punch och en PowerGel Fruit i smaken Mango Passionfruit. Mango Passionfruit blir en ny bekantskap för mig och den innehåller, precis som Green Apple, koffein också.
Ni ser också en låda Energize Wafer Berry Yoghurt, en kaka som är som ett rån liksom. Funkar därför ypperligt även under kalla vinterdagar då den inte fryser på samma vis som vanliga bars. I värme så smälter den inte heller lika som en bar med choklad tex. Denna innehåller en mix av fruktos och glukos.
En flaska och en liten burk IsoActive Lemon gömmer sig där i mitten någonstans.
5 Electrolytes Black Currant är precis vad det låter som, fem electrolyter (natrium, klorid, kalium, magnesium och kalcium) och den här rackaren innehåller inte socker. Perfekt för den som vill få i dig salt och mineraler utan att bomba kroppen med kolhydrater.
I mitten längst bort hittar ni en låda Performance Smoothie Banana Blueberry och det är en gel som är baserad på fruktpuréer.
Uppe i vänstra hörnet så återfinns en låda Natural Protein Blueberry Nuts, en protein-bar som är både vegansk och laktosfri för er som gillar sånt. Den innehåller inte heller några konstgjorda smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Perfekt efter passet, eller kanske som ett mellanmål när hungern slår till.

Nu ska vi se om jag kan klämma in allt detta i min PowerBar-hylla nere i cykelrummet...

PowerBar Sverige är en samarbetspartner till mig sedan något år tillbaka.

4 kommentarer:

 1. Fy satan att du lyckas från att äta upp allt sånt som godis. Jag håller mina cykelkakor mm hos mina kompisar, hemma blir inte deras tillvaro långvarig :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag är alldeles för "sparsam" för det. Dessutom brukar vi alltid ha annat gott att äta i köket istället... :/

   Radera
 2. Har inte barnen upptäckt att det är gott eller hamnar gel inte i godispåsen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, inga gel i lördagsgodiset. Det där fyller jag ryggfickorna med. :)

   Radera